Vandbakkelser:
2 dl vand50g margarine
100g glutenfri melblanding
3store eller 4 små æg
En kvart tsk. Salt
Velsignes med en knivspids sukker.
Dejen laves som ved almindelige vandbakkelser, dog skal det ikke bages igennem på kogepladen , men tages af så snart al det glutenfrit mel er opsuget af vandet og margarinen. Afkøles let og 1 æg røres i ad gangen.
Formes på bagepapir som en kage-mand eller -kone. Eller sprøjtes med sprøjtepose som små boller på bagepapir.
Bages ved 225 gr. I alm. ovn, eller ved 200 gr. I varmluftovn.
!!!OBS-OBS-OBS!!! Vær opmærksom på at ved varmluft vil bollerne af denne dej, begynde at blæse rundt i ovnen frit imellem hinanden, lidt før de er færdige, da de bliver luftige og margarinen smører dem i bunden imens de bages!
Denne opskrift er afprøvet d.27./7.-2003, og er god som kagekone/mand pyntet med glasur og slik!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar